• header-add

Haags Orgel Kontakt (HOK)

Komende activiteiten

Haags Orgel Kontakt (HOK)

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019

Beste Nieuwsbrief abonnee,

Het jaar 2018 is weer bijna voorbij. Nog even en een nieuw jaar dient zich weer aan. Een nieuwe start. Nieuwe kansen. Maar ook nieuwe muzikale mogelijkheden en uitdagingen en, zoals het er nu uitziet, weer heel veel concerten waarin het orgel zich zal laten horen als een uniek instrument. Bespeelt door bekende en minde bekende organisten uit binnen- en buitenland.

Lunchconcerten JANUARI
In JANUARI zijn lunchpauzeconcerten in de Kloosterkerk geprogrammeerd op woensdag 2 en 16 januari. Het Lunchconcert van 2 januari zal in het teken staan van herdenking. Kloosterkerk-organist Geerten van de Wetering speelt dan werken van componisten waarvan in 2019 herdacht wordt dat zij 100 jaar geleden geboren zijn.
Aanvang: 12.45 uur. Toegang gratis (met aanbevolen collecte voor dekking van de kosten)
Ook in de Gotische zaal zal op woensdag 9 en 23 januari een Lunchpauzeconcert gegeven worden. Aanvang: 12.45 uur. Toegang gratis

Avondconcerten JANUARI
Ook in 2019 zullen orgelconcerten en koorconcerten afwisselend geprogrammeerd worden in de Lutherse Kerk worden. Steeds op de 1e zaterdag van de maand. Aanvang 15.30 uur. De toegang is steeds gratis (met aanbevolen deurcollecte voor dekking van de kosten)
Op zaterdag 5 JANUARI is er een orgelconcert in de Lutherse Kerk. De aanvang is 15.30 uur. Het thema van de orgelconcerten in 2019 is ‘Master and Pupil’ waarbij steeds het orgel bespeeld zal worden door zowel de ‘Meester’ als zijn ‘leerling’.

Voorproefje concerten FEBRUARI 2019
In JANUARI 2019 is er, naast de gebruikelijke lunchconcerten in de Kloosterkerk (6 en 20 feb..) en Gotische zaal (13 en 27 feb.) en een koorconcert in de Lutherse Kerk (2 feb. 15.30 uur)

Lees verder: www.haagsorgelkontakt.nl

Bron: haagsorgelkontakt.nl | 30dec18