• header-add
logo

Actuele informatie voor ouderen

Centrum Bario clubtoernooi

Fietsles bij Bario !!

Wilt u leren fietsen bij Centrum Bario?

De fietsen worden verzorgd door Bario, heeft u een eigen fiets dan kunt u deze mee nemen.
De kosten van de fietslessen bedragen €10 voor 10 lessen.
Bij max. 5 inschrijvingen gaan we starten met de fietsles.
Komt u binnen en schrijf u in dit kan bij de balie van Centrum Bario, Kockstraat 175, 2571 TD Den Haag, telefoonnummer 070-2052230.

Infomiddag

Op vrijdag 7 december 2018 organiseren wij weer een informatiebijeenkomst in onze ontmoetingsruimte. Deze middag zal Eliene van der Velden van de Brandweer Regio Haaglanden, ons informeren met nuttige tips over: “Brandveiligheid in en om het huis”
Lees verder: www.christiaanhof.com >>

Gratis computerlessen in Bario!!

Buurthuis Bario start met de computerlessen voor zowel vrouwen als mannen,
leeftijd 21-54 en 55+. Bent u geïnteresseerd in deze activiteit, komt u dan even binnen voor meer informatie.

Heeft u dit jaar eerder de computerlessen gevolgd, dan vragen wij u vriendelijk u opnieuw in te schrijven bij de balie of door te bellen naar 070-2052230/06-14594111.
De activiteit zal gegeven worden door vrijwilligsters met veel kennis en ervaring op het gebied van lesgeven m.b.t. het aanleren van computervaardigheden aan bewoners.

Voor vragen of informatie:
Andre Doesberg , Participatie en Sociale activering, Tel. 06-14594111
Ronald Wijnands, Beheerder locatie Bario, Tel. 070-2052230

Senioren Collectief Haaglanden

Improvisatietheater

Theater spelen? Niet voor mij! Onbekend maakt onbemind! Pippi Langkous zei het al: “Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”.

Wat is improvisatietheater?
Improvisatietheater is theater zonder vaste tekst. In de workshops leert u snel op ideeën te komen, zonder te blokkeren. Improvisatie maakt u losser, waardoor u steeds meer durft. En misschien ontdekt u wel dat theater iets voor u is.
Lees verder >>

Senioren Collectief Haaglanden

Korte lessenserie digitale fotografie

In een serie van 5 lessen leert u basisprincipes van het digitale fotograferen en misschien wel veel meer! Tips en tricks, oefening in kijken en vertrouwd en handig worden met de camera, bijvoorbeeld die in uw eigen telefoon.

Lees verder >>

Waarom ook ouderen in beweging moeten blijven

Dat je op 80-jarige leeftijd geen marathon meer loopt, begrijpen we wel, maar moet dit betekenen dat je überhaupt nauwelijks nog beweegt? Nee, zegt Luc van Loon in dit college. Het sterk houden van je spieren is van groot belang als we een beetje gezond oud willen worden. Wat vaker de trap nemen zou dan ook geen overbodige luxe zijn!

Spieren zijn plastisch: ze breken zichzelf constant af en bouwen zichzelf opnieuw op. Dat betekent dat we constant moeten werken om onze spieren op orde te houden. Voor je het weet zijn ze verdwenen.

Lees verder: www.fysioforum.nl >>

Weer een gezellige Christiaanhof bingo!!!

Om uw motoriek weer even op peil te brengen bent u op vrijdag 26 oktober 2018 van 14.00 uur tot 17.00 uur, van harte welkom in onze ontmoetingsruimte
Locatie: De la Reyweg 110/hoek Christiaan de Wetstraat.
www.christiaanhof.com >>